dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Файли cookie та політика конфіденційності

ОГЛЯД:

  1. Політика щодо файлів cookie
  2. Політика конфіденційності

1. ПОЛІТИКА КУКІ - ПЕЧАЛКИ, МЕТА ТА АКТУАЛЬНІСТЬ

Коли ми розміщуємо файли cookie, ви отримуєте інформацію про використання та мету збору даних за допомогою файлів cookie.

Ми розміщуємо файли cookie на вашому пристрої для оптимізації функцій сторінки, підвищення зручності використання та вдосконалення сторінки загалом, а також для цільової маркетингової діяльності.

Наприклад, ми розміщуємо на вашому пристрої файли cookie від таких партнерів:

Google
Коли ви відвідуєте www.vindmask.dk Ваш візит буде передано Google, щоб ми могли збирати статистичні дані та вдосконалювати наш веб-сайт, вимірювати ефективність нашого маркетингу та націлювати рекламу на вас.

Дані статистики зберігаються максимум 24 місяці.

Ми також ділимося інформацією про використання вами нашого веб-сайту з Google. Google може поєднувати ці дані з іншою інформацією, яку ви надали їм або яку вони зібрали під час використання ними своїх послуг.

Facebook
Коли ви відвідуєте www.vindmask.dk ваш візит буде передано Facebook, щоб ми могли збирати статистику та вдосконалювати наш веб-сайт, вимірювати ефективність нашого маркетингу та націлювати рекламу на вас.

Ми також ділимось інформацією про ваше використання нашого веб-сайту з Facebook. Facebook може поєднувати ці дані з іншою інформацією, яку ви надали їм або яку вони зібрали за ваше використання їхніх послуг.

1.1 Ми отримуємо вашу згоду

Перш ніж розміщувати файли cookie на вашому пристрої, ми просимо про вашу згоду. Однак необхідні файли cookie для забезпечення статистики, функціональності та налаштувань можуть використовуватися без вашої згоди.

Відвідавши наш веб-сайт, вас привітає спливаюче текстове поле з інформацією про використання файлів cookie. Якщо ви проігноруєте це текстове поле та клацнете на сторінці, ви погоджуєтесь, що для цих цілей встановлені файли cookie.

1.2 Файли cookie зберігаються стільки часу

Файли cookie видаляються самі через певну кількість місяців (можуть відрізнятися), але вони поновлюються після кожного відвідування.

1.3 Як видалити файли cookie

http://minecookies.org/cookiehandtering

1.4 як уникнути файлів cookie

Якщо ви не хочете отримувати файли cookie, ви можете заблокувати їх. Дивіться інструкції тут: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.5 Як отримати чіткий контроль над печивом

Якщо у вас є побажання щодо того, які файли cookie розміщені на вашому пристрої, ми рекомендуємо інструмент "Ghostery" (https://www.ghostery.com/). Ми жодним чином не пов'язані з Ghostery і не надаємо підтримки щодо його використання. Ви також можете налаштувати пристрій iOS на блокування певних файлів cookie - читайте більше в Apple (https://support.apple.com/da-dk/HT201265). 

2. Політика конфіденційності

2.1 Ми - контролер даних - наша контактна інформація

Vinderup Maskiner A / S - це дані, відповідальні за обробку особистої інформації, яку ми отримали про вас.
Ви можете зв’язатися з нами за адресою:

Vinderup Machinery A / S
No. Bjertvej 7
7830 Віндерпа
Номер CVR: 20994681
Тел: 97441700
Електронна пошта:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Ботів, для його перегляду включений JavaScript.

2.2 Наша мета у обробці ваших персональних даних

Ваша інформація буде оброблятися для таких конкретних цілей:

2.1 Для того, щоб виконати наші зобов’язання перед вами як стороною під час придбання у нас товарів та послуг. Інформація також може бути використана для статистики продажів та для покращення нашого обслуговування вас як клієнта - наприклад: робота в майстерні, включаючи запасні частини, гарантію тощо.
2.2 Маркетингова діяльність, включаючи запрошення на заходи клієнтів тощо (але лише якщо нам це дозволено з вашої письмової згоди)
2.3 Поведінка пошуку на нашому веб-сайті (файли cookie). Тільки для складання статистичних даних, які, тобто можна використовувати для вдосконалення структури нашого веб-сайту.
Якщо ви хочете видалити або заблокувати файли cookie, ви можете скористатися наведеними нижче інструкціями:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 категорії персональних даних

Ми обробляємо таку інформацію, як:

  • Navn
  • адреса
  • Адреса електронної пошти
  • Telefonnummer
  • Номер CPR - збирається лише у випадках, коли існує вимога про публічну реєстрацію, наприклад при реєстрації номерних знаків
  • CVR №
  • Банківські реквізити - у випадках, коли відбувається повернення сум
  • Сканована копія підпису у зв'язку з укладанням договору
  • Можливо. обробка даних даних від TELEMATICS
2.4 основа лікування

Ми обробляємо вашу особисту інформацію, як описано вище, на основі такої обробки:

  • Для виконання нашого контракту, угоди про співпрацю тощо.
  • Для дотримання чинного законодавства
  • Якщо це випливає з достатньо законних інтересів
  • Якщо ми отримали згоду на обробку інформації
2.5 розкриття вашої особистої інформації

Наприклад, Vinderup Maskiner A / S передає інформацію:

  • Виробник, який використовує інформацію для створення гарантії
  • СКАТ / Органи реєстрації транспортних засобів - номерний знак
  • Страхова компанія - повідомлення про позов
  • Стягнення боргу або судові органи
  • Фінансові компанії
  • Інші групи компаній
2.6 звідки надходить ваша особиста інформація

Інформація, яку збирає Vinderup Maskiner A / S, походить від:

а. Суб'єкт даних, тобто ви самі

або

b. Від третіх сторін у випадках, про які повідомляють органи влади Данії

2.7 наше зберігання вашої особистої інформації

Vinderup Maskiner A / S зберігає вашу інформацію надійно та конфіденційно.
Ми зберігаємо персональні дані протягом періоду часу, коли мета збереження інформації є важливою. Тобто. як відправна точка 10 років як для продажів, так і для історії майстерень, а також для запасних частин та інших послуг. Після закінчення цього терміну ваша особиста інформація буде видалена з наших систем. Однак дані можна зберігати далі, якщо Vinderup Maskiner A / S вважатиме, що дані все ще актуальні.

2.8 Ваші права, зареєстровані

З Положення про захист даних випливає, що ви маєте низку прав щодо нашої обробки інформації про вас. Якщо ви бажаєте скористатися своїми правами, будь ласка, зв'яжіться з нами за таким електронним адресом: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Ботів, для його перегляду включений JavaScript.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Ботів, для його перегляду включений JavaScript. права такі:

  • Право доступу: Ви маєте право отримати уявлення про інформацію, яку ми обробляємо про вас
  • Право на виправлення: Ви маєте право на виправлення неправильної інформації про себе
  • Право на видалення: В особливих випадках ви маєте право видалити інформацію про себе до моменту загального загального видалення.
    Vinderup Maskiner A / S на підставі індивідуального запиту оцінює, чи можливо видалення персональних даних, чи це буде перешкодою для подальшої обробки покупки клієнта та виконання зобов’язання, включаючи
  • Право на обмеження лікування: У певних випадках ви маєте право обмежити обробку ваших персональних даних. Якщо ви маєте право обмежити обробку, ми в майбутньому можемо обробляти інформацію - крім зберігання - лише за вашою згодою або для дотримання чинних законодавчих вимог.
  • Право на заперечення: У певних випадках ви маєте право заперечити проти нашої обробки ваших персональних даних. Ви також можете заперечити проти обробки вашої інформації для прямого маркетингу
  • Право на інформацію (переносимість даних): У певних випадках ви маєте право розкривати вашу особисту інформацію у структурованому, загальновживаному та машиночитаному форматі.
  • Відкликання згоди: Якщо обробка ваших персональних даних базується на вашій згоді, ви маєте право в будь-який час відкликати свою згоду. Ваше відкликання не вплине на законність обробки, здійсненої до відкликання вашої згоди

Ви можете прочитати більше про свої права в посібнику Датського агентства із захисту даних щодо прав суб’єктів даних, який ви можете знайти www.datatilsynet.dk.

2.9 Посібник із розгляду скарг для Датського агентства із захисту даних

Якщо ви незадоволені тим, як ми обробляємо вашу особисту інформацію, ви можете зв'язатися з нами як контролер даних, після чого буде проведена конкретна оцінка питання. Крім того, можна також зв’язатися з Данським агентством із захисту даних. Ви знайдете їх контактну інформацію за адресою www.datatilsynet.dk

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Наш веб-сайт використовує файли cookie для запам’ятовування ваших налаштувань, статистики та персоналізації вмісту та реклами. Ця інформація передається третім сторонам, у тому числі серед інших партнерів з реклами та аналізу тощо. Щоб користуватися нашим веб-сайтом, ви повинні прийняти таке використання файлів cookie. Якщо ви проігноруєте це текстове поле та клацнете на сторінці, ви погоджуєтесь, що для цих цілей встановлені файли cookie. Ви можете будь-коли відкликати свою згоду.