dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Cookies och sekretesspolicy

ÖVERSIKT:

  1. Cookiepolicy
  2. Privacy Policy

1. COOKIEPOLITIK - COOKIES, SYFTE OCH RELEVANS

När vi placerar cookies informeras du om användningen och syftet med att samla in data via cookies.

Vi placerar kakor på din enhet för att optimera sidans funktioner, öka användbarheten och förbättringen av sidan i allmänhet såväl som målmarknadsaktiviteter.

Till exempel placerar vi cookies på din enhet från följande partners:

Google
När du besöker www.vindmask.dk Ditt besök kommer att delas med Google så att vi kan sammanställa statistik och förbättra vår webbplats, mäta effektiviteten i vår marknadsföring och rikta annonser till dig.

Statistikdata lagras i högst 24 månader.

Vi delar också information om din användning av vår webbplats med Google. Google kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har gett dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster.

Facebook
När du besöker www.vindmask.dk Ditt besök kommer att delas med Facebook så att vi kan sammanställa statistik och förbättra vår webbplats, mäta effektiviteten i vår marknadsföring och rikta annonser till dig.

Vi delar också information om din användning av vår webbplats med Facebook. Facebook kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har gett dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster.

1.1 Vi får ditt samtycke

Innan vi placerar cookies på din enhet ber vi om ditt samtycke. Nödvändiga cookies för att säkerställa statistik, funktionalitet och inställningar kan dock användas utan ditt samtycke.

När du besöker vår webbplats hälsas du med en popup-textruta med information om användningen av cookies. Om du ignorerar den här textrutan och klickar på sidan godkänner du att cookies är inställda för dessa ändamål.

1.2 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig efter en vistelse av flera månader (kan variere), men de fornyes efter varje besøg.

1.3 Sådan sletter du cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

1.4 hur man undviker kakor

Om du inte vill ta emot cookies kan du blockera dem. Se instruktionerna här: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.5 Hur man får finkornig kontroll över kakor

Om du har önskemål om vilka cookies som placeras på din enhet rekommenderar vi verktyget "Ghostery" (https://www.ghostery.com/). Vi är inte på något sätt anslutna till Ghostery eller stöder dess användning. Du kan också ställa in din iOS-enhet för att blockera vissa cookies - läs mer på Apple (https://support.apple.com/da-dk/HT201265). 

2. Sekretesspolicy

2.1 Vi är personuppgiftsansvarig - vår kontaktinformation

Vinderup Maskiner A / S ansvarar för behandlingen av den personliga information som vi har fått om dig.
Du kan kontakta oss på:

Vinderup Machinery A / S
No. Bjertvej 7
7830 Vinderup
CVR-nr: 20994681
Tel: 97441700
E-post:   Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.

2.2 Vårt syfte med behandlingen av dina personuppgifter

Din information behandlas för följande specifika ändamål:

2.1 För att fullgöra våra skyldigheter gentemot dig som avtalsslutande part när du köper varor och tjänster från oss. Informationen kan också användas för försäljningsstatistik och för att förbättra vår service till dig som kund - till exempel: verkstadsarbete inklusive reservdelar, garanti etc.
2.2 Marknadsföringsaktiviteter inklusive inbjudningar till kundevenemang etc. (men endast om vi har fått göra det via skriftligt medgivande från dig)
2.3 Sökbeteende på vår webbplats (cookies). Endast för sammanställning av statistik, som bl.a. kan användas för att förbättra strukturen på vår webbplats.
Om du vill ta bort eller blockera cookies kan du använda instruktionerna nedan:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 kategorier av personuppgifter

Vi behandlar information som:

  • Namn
  • Adress
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • HLR-nummer - samlas endast in i fall där det finns krav på offentlig registrering, till exempel vid registrering av skyltar
  • CVR-nr
  • Bankuppgifter - i de fall det finns en återbetalning av belopp
  • En skannad kopia av signaturen i samband med avtalets ingående
  • Eventuellt. bearbetning av datainformation från TELEMATICS
2.4 grund för behandling

Vi behandlar din personliga information enligt beskrivningen ovan baserat på följande behandlingsbasis:

  • För att uppfylla vårt kontrakt, samarbetsavtal etc.
  • För att följa tillämplig lag
  • Om det följer av ett tillräckligt legitimt intresse
  • Om vi ​​har fått samtycke till att behandla informationen
2.5 avslöjande av din personliga information

Till exempel vidarebefordrar Vinderup Maskiner A / S information till:

  • Tillverkaren som använder informationen för att skapa garantin
  • SKAT / Fordons registreringsmyndigheter - skylt
  • Försäkringsbolag - anmälan om anspråk
  • Inkasso eller rättsliga organ
  • Finansieringsföretag
  • Övriga koncernföretag
2.6 var din personliga information kommer ifrån

Information som Vinderup Maskiner A / S samlar in kommer antingen från:

a. Den registrerade, det vill säga dig själv

Eller

b. Från tredje part, i fall som rapporterats till myndigheter i Danmark

2.7 vår lagring av din personliga information

Vinderup Maskiner A / S lagrar din information säkert och konfidentiellt.
Vi lagrar personuppgifterna under den tid då syftet med lagring av informationen är relevant. Dvs. som utgångspunkt 10 år för både försäljnings- och verkstadshistoria samt för reservdelar och andra tjänster. Efter denna tidsfrist kommer din personliga information att raderas från våra system. Data kan dock lagras ytterligare om Vinderup Maskiner A / S anser att data fortfarande är relevanta.

2.8 dina rättigheter som registrerade

Det följer av dataskyddsförordningen att du har ett antal rättigheter i förhållande till vår behandling av information om dig. Om du vill utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss via följande e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen. rättigheter är följande:

  • Rätt till tillgång: Du har rätt att få insikt i den information vi behandlar om dig
  • Rätt till rättelse: Du har rätt att korrigera felaktig information om dig själv
  • Rätt att radera: I särskilda fall har du rätt att få information om dig raderad innan tiden för vår allmänna radering inträffar.
    Vinderup Maskiner A / S bedömer utifrån den individuella begäran om det är möjligt att radera personuppgifter, eller om det kommer att vara ett hinder för vidare behandling av kundens köp och fullgörande av en skyldighet, inklusive
  • Rätt till begränsning av behandlingen: I vissa fall har du rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Om du har rätt att begränsa behandlingen kan vi i framtiden bara behandla informationen - förutom lagring - med ditt samtycke eller för att uppfylla gällande lagkrav.
  • Rätt att invända: I vissa fall har du rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter. Du kan också invända mot behandlingen av din information för direktmarknadsföring
  • Rätt till information (dataportabilitet): I vissa fall har du rätt att din personliga information avslöjas i ett strukturerat, vanligt använt och maskinläsbart format.
  • Återkallande av samtycke: Om behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Din återkallelse påverkar inte lagligheten i behandlingen som utförts innan du återkallar ditt samtycke

Du kan läsa mer om dina rättigheter i den danska dataskyddsstyrelsens guide till de registrerades rättigheter, som du hittar www.datatilsynet.dk.

2.9 Reklamationsguide för dataskyddsverket

Om du är missnöjd med hur vi behandlar din personliga information kan du kontakta oss som personuppgiftsansvarig, varefter en specifik bedömning av ärendet kommer att göras. Alternativt är det också möjligt att kontakta den danska dataskyddsbyrån. Du hittar deras kontaktinformation på www.datatilsynet.dk

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Vår webbplats använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, statistik och personalisering av innehåll och annonser. Denna information delas med tredje part, inklusive andra reklam- och analyspartners, etc. För att använda vår webbplats måste du acceptera denna användning av cookies. Om du ignorerar denna textruta och klickar på sidan godkänner du att cookies är inställda för dessa ändamål. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.