dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  •  Facebook
  • Instagram

Informasjonskapsler og personvernregler

OVERSIKT:

  1. Cookiepolicy
  2. personvern

1. COOKIEPOLITIKK - COOKIES, FORMÅL OG RELEVANS

Når vi plasserer informasjonskapsler, blir du informert om bruken og formålet med å samle inn data via informasjonskapsler.

Vi plasserer informasjonskapsler på enheten din for å optimalisere sidens funksjoner, øke brukervennligheten og forbedringen av siden generelt, samt målrette markedsføringsaktiviteter.

For eksempel plasserer vi informasjonskapsler på enheten din fra følgende partnere:

Google
Når du besøker www.vindmask.dk Besøket ditt vil bli delt med Google slik at vi kan samle statistikk og forbedre nettstedet vårt, måle effektiviteten av markedsføringen vår og målrette annonser mot deg.

Statistikkdata lagres i maksimalt 24 måneder.

Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med Google. Google kan kombinere disse dataene med annen informasjon du har gitt dem eller som de har samlet inn fra din bruk av tjenestene deres.

Facebook
Når du besøker www.vindmask.dk besøket ditt blir delt med Facebook slik at vi kan samle statistikk og forbedre nettstedet vårt, måle effektiviteten av markedsføringen vår og målrette annonser mot deg.

Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med Facebook. Facebook kan kombinere disse dataene med annen informasjon du har gitt dem eller som de har samlet inn fra din bruk av tjenestene deres.

1.1 Vi innhenter ditt samtykke

Før vi plasserer informasjonskapsler på enheten din, ber vi om ditt samtykke. Nødvendige informasjonskapsler for å sikre statistikk, funksjonalitet og innstillinger kan imidlertid brukes uten ditt samtykke.

Når du besøker nettstedet vårt, vil du bli møtt med en popup-tekstboks med informasjon om bruk av informasjonskapsler. Hvis du ignorerer denne tekstboksen og klikker på siden, godtar du at informasjonskapsler er angitt for disse formålene.

1.2 Cookies lagres så lenge

Cookies sletter seg selv etter et vist antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøg.

1.3 Slik sletter du cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

1.4 hvordan du kan unngå informasjonskapsler

Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler, kan du blokkere dem. Se instruksjonene her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.5 Hvordan få finkornet kontroll over informasjonskapsler

Hvis du har ønsker i forhold til hvilke informasjonskapsler som plasseres på enheten din, anbefaler vi verktøyet "Ghostery" (https://www.ghostery.com/). Vi er på ingen måte tilknyttet Ghostery eller støtter bruken av det. Du kan også konfigurere iOS-enheten din til å blokkere visse informasjonskapsler - les mer på Apple (https://support.apple.com/da-dk/HT201265). 

2. Personvernregler

2.1 Vi er behandlingsansvarlig - vår kontaktinformasjon

Vinderup Maskiner A / S er dataansvarlig for behandlingen av personopplysningene vi har mottatt om deg.
Du kan kontakte oss på:

Vinderup Maskiner A / S
Nei Bjertvej 7
7830 Vinderup
CVR-nr .: 20994681
Tlf: 97441700
E-post:   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

2.2 Vårt formål med behandling av dine personopplysninger

Informasjonen din behandles for følgende spesifikke formål:

2.1 For å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kontraktspart når du kjøper varer og tjenester fra oss. Informasjonen kan også brukes til salgsstatistikk og til å forbedre tjenesten vår til deg som kunde - for eksempel: verkstedarbeid inkludert reservedeler, garanti, etc.
2.2 Markedsføringsaktiviteter inkludert invitasjoner til kundearrangementer etc. (men bare hvis vi har fått lov til det via skriftlig samtykke fra deg)
2.3 Søkeoppførsel på nettstedet vårt (informasjonskapsler). Bare for utarbeidelse av statistikk, som bl.a. kan brukes til å forbedre strukturen på nettstedet vårt.
Hvis du vil slette eller blokkere informasjonskapsler, kan du bruke instruksjonene nedenfor:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 kategorier av personopplysninger

Vi behandler informasjon som:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • HLR-nummer - samles bare inn i tilfeller der det er krav om offentlig registrering, for eksempel ved registrering av nummerplater
  • CVR-nr.
  • Bankdetaljer - i tilfeller der det er tilbakelevering av beløp
  • En skannet kopi av signaturen i forbindelse med inngåelsen av avtalen
  • Muligens. behandling av datainformasjon fra TELEMATICS
2.4 grunnlag for behandling

Vi behandler din personlige informasjon som beskrevet ovenfor basert på følgende behandlingsgrunnlag:

  • For å oppfylle kontrakten, samarbeidsavtalen osv.
  • For å overholde gjeldende lov
  • Hvis det følger av en tilstrekkelig legitim interesse
  • Hvis vi har fått samtykke til å behandle informasjonen
2.5 avsløring av din personlige informasjon

For eksempel formidler Vinderup Maskiner A / S informasjon til:

  • Produsenten som bruker informasjonen til å opprette garantien
  • SKAT / Registreringsmyndighetene for kjøretøy - typeskilt
  • Forsikringsselskap - kravvarsling
  • Inkasso eller rettslige organer
  • Finansieringsselskaper
  • Andre konsernselskaper
2.6 hvor din personlige informasjon kommer fra

Informasjon som Vinderup Maskiner A / S samler stammer enten fra:

a. Den registrerte, det vil si deg selv

eller

b. Fra tredjeparter, i saker rapportert til myndigheter i Danmark

2.7 vår lagring av din personlige informasjon

Vinderup Maskiner A / S lagrer informasjonen din sikkert og konfidensielt.
Vi lagrer personopplysningene i den tidsperioden formålet med lagring av informasjonen er relevant. Dvs. som utgangspunkt 10 år for både salgs- og verkstedshistorie samt for reservedeler og andre tjenester. Etter denne fristen blir din personlige informasjon slettet fra systemene våre. Data kan imidlertid lagres videre hvis Vinderup Maskiner A / S anser at data fremdeles er relevante.

2.8 dine rettigheter som registrert

Det følger av databeskyttelsesforordningen at du har en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av informasjon om deg. Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på følgende e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den. rettigheter er som følger:

  • Rett til innsyn: Du har rett til å få innsikt i informasjonen vi behandler om deg
  • Rett til rettelse: Du har rett til å få rettet feil informasjon om deg selv
  • Rett til å slette: I spesielle tilfeller har du rett til å få slettet informasjon om deg før tidspunktet for vår generelle sletting skjer.
    Vinderup Maskiner A / S vurderer på bakgrunn av den individuelle forespørselen om sletting av personopplysninger er mulig, eller om det vil være til hinder for videre behandling av kundens kjøp og oppfyllelse av en forpliktelse, herunder
  • Rett til begrensning av behandlingen: I visse tilfeller har du rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du har rett til å begrense behandlingen, kan vi i fremtiden bare behandle informasjonen - bortsett fra lagring - med ditt samtykke, eller for å overholde gjeldende juridiske krav.
  • Rett til å protestere: I visse tilfeller har du rett til å motsette oss behandlingen av dine personopplysninger. Du kan også motsette deg behandlingen av informasjonen din for direkte markedsføring
  • Rett til informasjon (dataportabilitet): I visse tilfeller har du rett til å få din personlige informasjon avslørt i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format.
  • Tilbaketrekking av samtykke: Hvis behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst. Tilbakekallingen din vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen som ble utført før du tilbakekalte ditt samtykke

Du kan lese mer om dine rettigheter i Datatilsynets guide til de registreredes rettigheter, som du finner www.datatilsynet.dk.

2.9 Klageguide for Datatilsynet

Hvis du er misfornøyd med måten vi behandler din personlige informasjon på, kan du kontakte oss som behandlingsansvarlig, hvoretter en spesifikk vurdering av saken vil bli gjort. Alternativt er det også mulig å kontakte Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjonen deres på www.datatilsynet.dk

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å huske innstillingene, statistikken og personaliseringen av innhold og annonser. Denne informasjonen deles med tredjeparter, inkludert andre reklame- og analysepartnere osv. For å bruke nettstedet vårt, må du godta denne bruken av informasjonskapsler. Hvis du ignorerer denne tekstboksen og klikker på siden, godtar du at informasjonskapsler er angitt for disse formålene. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.