dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Slapukai ir privatumo politika

APŽVALGA:

  1. Slapukų politika
  2. Privatumo politika

1. MAISTINIŲ POLITIKA - Slapukai, tikslas ir aktualumas

Kai dedame slapukus, jūs esate informuotas apie duomenų rinkimo naudojant slapukus tikslą.

Mes dedame slapukus į jūsų įrenginį, kad optimizuotume puslapio funkcijas, padidintume puslapio naudojimą ir tobulinimą apskritai bei tikslinę rinkodaros veiklą.

Pavyzdžiui, į jūsų įrenginį dedame slapukus iš šių partnerių:

"Google"
Kai lankysitės www.vindmask.dk Jūsų apsilankymas bus bendrinamas su „Google“, kad galėtume kaupti statistiką ir patobulinti savo svetainę, įvertinti rinkodaros efektyvumą ir nukreipti skelbimus į jus.

Statistiniai duomenys saugomi ne ilgiau kaip 24 mėnesius.

Mes taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, su „Google“. „Google“ gali sujungti šiuos duomenis su kita informacija, kurią pateikėte jiems arba kurią jie surinko naudodamiesi jų paslaugomis.

Facebook
Kai lankysitės www.vindmask.dk jūsų apsilankymas bus bendrinamas su „Facebook“, kad galėtume kaupti statistiką ir tobulinti savo svetainę, matuoti rinkodaros efektyvumą ir nukreipti skelbimus į jus.

Mes taip pat dalijamės informacija apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, „Facebook“. „Facebook“ gali sujungti šiuos duomenis su kita informacija, kurią pateikėte jiems arba kurią jie surinko naudodamiesi savo paslaugomis.

1.1 Mes gauname jūsų sutikimą

Prieš dedant slapukus į jūsų įrenginį, mes prašome jūsų sutikimo. Būtini slapukai, siekiant užtikrinti statistiką, funkcionalumą ir nustatymus, gali būti naudojami be jūsų sutikimo.

Kai lankysitės mūsų svetainėje, jūsų laukia iššokantis teksto laukelis su informacija apie slapukų naudojimą. Jei ignoruosite šį teksto laukelį ir spustelėsite puslapį, sutiksite, kad šiems tikslams nustatyti slapukai.

1.2 Slapukai saugomi tiek laiko

Slapukai ištrina save po tam tikro mėnesių skaičiaus (gali skirtis), tačiau jie atnaujinami po kiekvieno apsilankymo.

1.3 Kaip ištrinti slapukus

http://minecookies.org/cookiehandtering

1.4. Kaip išvengti slapukų

Jei nenorite gauti slapukų, galite juos užblokuoti. Žr. Instrukcijas čia: http://minecookies.org/cookiehandtering.

1.5 Kaip tiksliai kontroliuoti slapukus

Jei norite, kokie slapukai dedami į jūsų įrenginį, rekomenduojame įrankį „Ghostery“ (https://www.ghostery.com/). Mes jokiu būdu nesame susiję su „Ghostery“ ir neteikiame palaikymo dėl jo naudojimo. Taip pat galite nustatyti savo „iOS“ įrenginį blokuoti tam tikrus slapukus - daugiau skaitykite „Apple“ (https://support.apple.com/da-dk/HT201265). 

2. Privatumo politika

2.1 Mes esame duomenų valdytojas - mūsų kontaktinė informacija

„Vinderup Maskiner A / S“ yra duomenys, atsakingi už asmeninės informacijos, kurią gavome apie jus, tvarkymą.
Su mumis galite susisiekti:

Vinderup Mašinos A / S "
Ne Bjertvej 7
7830 „Vinderup“
CVR Nr.: 20994681
Tel .: 97441700
El. paštas:   Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai.

2.2 Mūsų tikslas tvarkant jūsų asmeninę informaciją

Jūsų informacija bus tvarkoma šiais konkrečiais tikslais:

2.1 Siekdami įvykdyti savo įsipareigojimus jums, kaip susitariančiajai šaliai, pirkdami iš mūsų prekes ir paslaugas. Informacija taip pat gali būti naudojama pardavimo statistikai ir mūsų, kaip kliento, paslaugų tobulinimui, pavyzdžiui: dirbtuvės darbas, įskaitant atsargines dalis, garantija ir kt.
2.2 Rinkodaros veikla, įskaitant kvietimus į klientų renginius ir kt. (Bet tik tuo atveju, jei mums tai buvo leista daryti su jūsų rašytiniu sutikimu)
2.3 Paieškos elgesys mūsų svetainėje (slapukai). Tik statistikos rinkimui, kuris, t. gali būti naudojamas patobulinti mūsų svetainės struktūrą.
Jei norite ištrinti ar blokuoti slapukus, galite naudoti toliau pateiktas instrukcijas:
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 asmens duomenų kategorijos

Mes apdorojame tokią informaciją:

  • Navn
  • Adresas
  • Elektroninio pašto adresas
  • Telefonas
  • CPR numeris - renkamas tik tais atvejais, kai yra reikalavimas viešai registruotis, pavyzdžiui, registruojant numerių lenteles
  • CVR Nr.
  • Banko duomenys - tais atvejais, kai grąžinama suma
  • Nuskaityta parašo kopija, susijusi su sutarties sudarymu
  • Gali būti. duomenų informacijos iš TELEMATICS apdorojimas
2.4 gydymo pagrindas

Mes apdorojame jūsų asmeninę informaciją, kaip aprašyta aukščiau, remiantis šiais tvarkymo principais:

  • Norėdami įvykdyti mūsų sutartį, bendradarbiavimo sutartį ir kt.
  • Siekiant laikytis galiojančių įstatymų
  • Jei tai kyla iš pakankamai teisėto intereso
  • Jei gavome sutikimą tvarkyti informaciją
2.5. Jūsų asmeninės informacijos atskleidimas

Pavyzdžiui, „Vinderup Maskiner A / S“ perduoda informaciją:

  • Gamintojas, kuris naudojasi informacija garantijai sukurti
  • SKAT / Transporto priemonių registravimo institucijos - numerio ženklas
  • Draudimo bendrovė - pranešimas apie pretenzijas
  • Skolų išieškojimas ar teisminės institucijos
  • Finansavimo įmonės
  • Kitos grupės įmonės
2.6 iš kur gaunama jūsų asmeninė informacija

Informacija, kurią renka „Vinderup Maskiner A / S“, gaunama iš:

a. Duomenų subjektas, tai yra jūs patys

arba

b) iš trečiųjų šalių Danijos valdžios institucijoms praneštais atvejais

2.7 mūsų asmeninės informacijos saugojimas

„Vinderup Maskiner A / S“ saugo jūsų informaciją saugiai ir konfidencialiai.
Asmeninę informaciją saugome tam laikotarpiui, kai yra svarbus informacijos saugojimo tikslas. T.y. 10 metų tiek pardavimo, tiek dirbtuvių istorijai, tiek atsarginėms dalims ir kitoms paslaugoms. Po šio termino jūsų asmeninė informacija bus ištrinta iš mūsų sistemų. Tačiau duomenis galima saugoti toliau, jei „Vinderup Maskiner A / S“ mano, kad duomenys vis dar aktualūs.

2.8 jūsų teisės, kaip užregistruota

Iš Duomenų apsaugos reglamento matyti, kad jūs turite daug teisių, susijusių su mūsų informacijos apie jus tvarkymu. Jei norite pasinaudoti savo teisėmis, susisiekite su mumis šiuo el. Paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai.

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai. teisės yra šios:

  • Teisė susipažinti: Jūs turite teisę sužinoti apie informaciją, kurią mes apie jus apdorojame
  • Teisė į ištaisymą: Jūs turite teisę ištaisyti neteisingą informaciją apie save
  • Teisė ištrinti: Ypatingais atvejais jūs turite teisę reikalauti, kad informacija apie jus būtų ištrinta, kol neįvyks mūsų bendrasis ištrynimas.
    „Vinderup Maskiner A / S“, remdamasi individualiu prašymu, vertina, ar įmanoma ištrinti asmens duomenis, ar tai bus kliūtis tolesniam kliento pirkimo apdorojimui ir įsipareigojimo vykdymui, įskaitant
  • Teisė į gydymo apribojimą: Tam tikrais atvejais jūs turite teisę apriboti savo asmens duomenų tvarkymą. Jei turite teisę apriboti duomenų tvarkymą, ateityje informaciją galime apdoroti tik su jūsų sutikimu arba laikydamiesi galiojančių teisinių reikalavimų, išskyrus saugojimą.
  • Teisė prieštarauti: Tam tikrais atvejais jūs turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume jūsų asmens duomenis. Taip pat galite prieštarauti, kad jūsų informacija būtų tvarkoma tiesioginei rinkodarai
  • Teisė į informaciją (duomenų perkeliamumas): Tam tikrais atvejais jūs turite teisę, kad jūsų asmeninė informacija būtų atskleista struktūruotu, dažniausiai naudojamu ir mašinoje skaitomu formatu.
  • Sutikimo atšaukimas: Jei jūsų asmens duomenys tvarkomi remiantis jūsų sutikimu, jūs turite teisę bet kada atšaukti savo sutikimą. Jūsų atšaukimas neturės įtakos tvarkymo, atlikto iki jūsų sutikimo atšaukimo, teisėtumui

Daugiau apie savo teises galite perskaityti Danijos duomenų apsaugos agentūros duomenų subjektų teisių vadove, kurį galite rasti www.datatilsynet.dk.

2.9 Skundų vadovas Danijos duomenų apsaugos agentūrai

Jei jūsų netenkina tai, kaip mes tvarkome jūsų asmeninę informaciją, galite susisiekti su mumis kaip duomenų valdytoju, o po to bus atliktas konkretus reikalo įvertinimas. Taip pat galima susisiekti su Danijos duomenų apsaugos agentūra. Jų kontaktinę informaciją rasite adresu www.datatilsynet.dk

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Mūsų svetainė naudoja slapukus, kad prisimintų jūsų nustatymus, statistiką ir turinio bei skelbimų suasmeninimą. Šia informacija dalijamasi su trečiosiomis šalimis, įskaitant kitus reklamos ir analizės partnerius ir kt. Norėdami naudotis mūsų svetaine, turite sutikti su tokiu slapukų naudojimu. Jei ignoruosite šį teksto laukelį ir spustelėsite puslapį, sutiksite, kad šiems tikslams nustatyti slapukai. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti.