dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Servicering af dine landbrugsmaskiner


I Vinderup Maskiner A/S servicerer vi en bred vifte af landbrugsmaskiner. I vores afdeling i Vinderup har vi et traktorværksted, et mejetærskerværksted og et smede-værksted, hvor servicering af alle maskiner i Vinderup foretages. I vores afdeling i Nykøbing har vi i vores nybyggede domicil helt nye og professionelle værkstedsfaciliteter.

Vi servicerer også fra vores mange servicebiler, og yder derfor service netop der, hvor du har behov for det. Vi har stor fleksibilitet og sætter en stor ære i at yde hurtig og højkvalitets service til vores loyale kunder.

En stor del af effektiv service centreres omkring konstant videreuddannelse af vores medarbejdere. Vi prioriterer, at vores medarbejdere kommer på relevante kurser indenfor deres specifikke fokusområder så vi kan holde os opdaterede på nye tiltag indenfor vores produktområder.

Både i Vinderup og Nykøbing har vi et stort reservedelslager. Det betyder, at vi altid er leveringsdygtige indenfor reservedele og at vi kan yde hurtig servicering i højsæsonen.

Driftsikkerhed er vigtigt for os og vores kunder, og vi sætter en ære i at yde en service der gør, at kundens maskiner kan performe på højeste niveau. Vi ved at det er vigtigt, at maskinerne er klar til at arbejde under høj belastning i højsæsonen, derfor er service en vigtig del af vores hverdag. Vi er fleksible og vores montører er altid klar til at rykke ud til kunderne, og yde den service der er brug for.


KONTAKT VORES SERVICETEAM


Finn Bodilsen

Finn Bodilsen

Værkfører CLAAS - VM Loader

Afd: Vinderup
Tlf: 96 10 92 47
Mobil: 29 25 96 67
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Jens Kristian Madsen

Jens Kristian Madsen

Værkfører VVS - Smede og maskiner

Afd: Vinderup
Tlf: 96 10 92 48
Mobil: 29 61 81 37
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mikkel Klausen

Mikkel Klausen

Værkfører

Afd: Nykøbing
Tlf: info følger
Mobil: info følger
Email: info følger

 


DSC 5993

DSC 6008

DSC 6005
dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik