dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

VM Loader

VM Loader minilæssere er udviklet af Vinderup Maskinforretning A/S. VM Loader tilbyder et stabilt program indenfor minilæssere og tilbehør dertil. VM Loader er til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker høj ydeevne til en rimelig pris.

MINILÆSSERE

MINILÆSSERE

VM Loader er minilæssere af høj kvalitet til rimelige priser. Vi har udviklet minilæsserene siden 2011 og maskinerne er blevet testet i flere forskellige miljøer. Vores læssere er stabile, driftsikre med høj kapacitet og ydeevne. Der er indtil videre solgt mere en 300 VM Loadere i Danmark. Vores loadere kommer i 4 størrelser, med åben eller lukket kabine.
  • VM Loader 1022LX (22hk)
  • VM Loader 1033 LX / LXC (33 hk)
  • VM Loader 1036 LX / LXC (36 hk)
  • VM Loader 1050 LX / LXC (50 hk)
VM TRUCK

VM TRUCK

Vi har udvidet vores VM Loader sortiment med VM Trucks. VM Trucks er gaffeltrucks i alle størrelser i høj kvalitet til rimelige priser. Som vores læssere sikrer VM Trucks stabilitet, driftsikkerhed og høj kapacitet.
VM HALMTRANSPORT

VM HALMTRANSPORT

Endnu en udvidelse til vores VM Loader program er vores halmvogne. VM Halmvogne henvender sig til den kræsne bruger, der ønsker høj kvalitet og ydeevne til den rigtige pris.
VM REDSKABS PROGRAM

VM REDSKABS PROGRAM

Til vores VM Loader program har vi skabt et omfattende redskabssortiment. Sortimentet består af diverse attachements til din VM Loader. Det brede redskabsprogram gør VM Loader anvendelig for de fleste, og Loaderen kan tilpasses med netop det tilbehør, som du har behov for.

VM Telescopic

Vi har netop tilføjet VM Telescopic til VM Loader serien. VM Telescopic er en robust teleskoplæsser.

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik