dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Samson

Samson er en virksomhed som igennem 90 år har fokuseret på at skabe innovative og miljørigtige løsninger. De tilbyder totalløsninger indenfor gyllenedfældning til den professionelle bruger.

 

GYLLEVOGNE

GYLLEVOGNE

Med deres brede program af gylleudbringningsudstyr, har de skabt produkter til det seriøse landbrug. Vognene er iblandt de mest testede på markedet og er skabt med stor præcision i konstruktionen af vægtbalance mellem vogn og traktor. Samson gyllevogne tilbyder optimal fleksibilitet og en stor ydeevne.
MØGSPREDERE

MØGSPREDERE

Møgspredere fra Samson kommer i 4 modeller. SP modellen er den mest udbredte og kommer i 4 størrelser. Flex serien er til den professionelle bruger der stiller høje krav til ydeevne, samt de som ønsker lav vedligeholdelse. SPE og SPB serierne er modulopbyggede og kommer med 12 eller 24 meters sprederudstyr.
NEDFÆLDERE

NEDFÆLDERE

Samsons nedfældere fås i 5 forskellige udgaver. Serien SD er specielt udviklet til nedfældning i marker med meget plantemateriale. I voksende afgrøder vil TE modellen sikre en optimal udnyttelse, hvor TD modellen er tilpasset græs eller andre afgrøder i tunge eller tørre jordtyper. Samsons CN sortjordsnedfælder er til brug i stubmarker samt sortjord, og CMX modellen sikrer et optimalt udbytte i tunge og lerede jorde.
SLÆBEBOMME

SLÆBEBOMME

Samson tilbyder 3 forskellige modeller slæbebomme - SB, SBX og SBX2. Dertil er der udviklet et Anti Dryp System (ADS), som kan til eller fravælges alt efter hvilken model du vælger. SB modellen har bredde på 12 – 24 meter, hvor SBX2 modellen med kombibom kan variere bredden afhængig af, hvor meget der foldes ud. SBX2 modellen kan have et fang på 15 - 30 meter.

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik