dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Nye tider i Vinderup Maskinforretning A/S

Danish agro køber 75% af aktierne i vinderup maskinforretning a/S

Karise den 24. Maj 2017

 

Den 22. maj indgik Danish Agro Machinery Holding A/S aftale om køb af 75 % af aktierne i den danske maskinforhandler Vinderup Maskinforretning A/S. Selskabet, der har en betydelig markedsandel i Nordvestjylland, er en stor og veldrevet CLAAS forhandler. Som en del af aftalen har Danish Agro mulighed for at overtage de resterende 25 % aktier inden udgangen af første kvartal 2022.

Koncernchef i Danish Agro, Christian Junker, er meget tilfreds med aftalen.

- Vinderup Maskinforretning A/S er en veldrevet, stor og vigtig maskinhandler i Danmark, der har lang erfaring med CLAAS’ produkter. Selskabet, der beskæftiger 45 erfarne medarbejdere, omsatte i 2016 for 163 millioner kroner. Danish Agro har fokus på, at sikre en stærk CLAAS forhandlerstruktur til fremtidens udfordringer, og her mener vi at Vinderup Maskinforretning A/S spiller en vigtig rolle. Når Jan Pedersen, der er adm. direktør og ejer af selskabet, derfor ønsker at sælge til os er vi naturligvis klar til det. Jeg ser et stort potentiale i selskabet, samt de meget dygtige medarbejdere, siger han.

Adm. direktør i Vinderup Maskinforretning A/S, Jan Pedersen, fortsætter som direktør og som aktionær i selskabet.

- Som ejer af Vinderup Maskinforretning A/S er det vigtigste for mig, at sikre de bedst mulige forudsætninger for fremtidig udvikling af selskabet. At jeg nu har lavet en aftale med Danish Agro skyldes, at jeg er overbevist om, at vi i fællesskab har bedre mulighed for at udvikle min maskinforretning. Jeg ser derfor meget frem til det tætte samarbejde, og jeg glæder mig til at styrke den fremtidige udvikling af Vinderup Maskinforretning, i samarbejde med mine dygtige og loyale medarbejdere, siger han.

CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S, Jens Skifter, glæder sig over perspektiverne i aftalen.

- Danmark er kendetegnet af stærke maskinhandlere med lang erfaring, høj kvalitet og stor ekspertise. Vinderup Maskinforretning A/S er ingen undtagelse og har været en tæt samarbejdspartner til dansk landbrug i rigtig mange år. Aftalen med selskabet er med til sikre at fremtidig ekspertise og viden fastholdes i den danske forhandlerstruktur, siger han.

Aftalen om opkøbet af de 75 % aktier i Vinderup Maskinforretning A/S er betinget af godkendelse hos de danske konkurrencemyndigheder.

For yderligere information, kontakt:

Christian Junker
Koncernchef i Danish Agro
tlf. +45 2030 5101

Jens Skifter
CEO i Danish Agro Machinery Holding A/S
tlf. +45 2780 0106

Jan Pedersen
Vinderup Maskinforretning A/S
tlf.+45 4032 1017

Søren Møgelvang Nielsen
Kommunikationsdirektør i Danish Agro
tlf. +45 2332 8274

 

Fakta om Danish Agro koncernen
Danish Agro Koncernen består af en række agroindustrielle selskaber i ind- og udland. De har alle den overordnede målsætning - i et tæt samspil med kunderne - at medvirke til værdiskabende løsninger på de enkelte bedrifter. Koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Endvidere forhandler koncernen en række stærke maskinbrands til landbruget samt driver en omfattende kæde af hobby- og fritidsforretninger. Danish Agro Koncernen beskæftiger ca. 5000 medarbejdere og vil i 2017 have en omsætning i niveauet 33 mia. kr.

 

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik