dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Åbent Hus i Vinderup Maskinforretning A/S

Er du klar til en dag med ekstra gode tilbud?

Vi har gjort den sorte hal klar til det største Åbent Hus nogensinde i Vinderup Maskinforretning A/S. Forberedelserne har været i gang længe, og vi har linet et stort udvalg af maskiner op til udstilling. Vi håber derfor, at du vil komme for at se og høre nærmere om de forskellige maskiner.

 Vi har selvfølgelig også ekstra gode tilbud på nye og brugte maskiner på lager. Du kan allerede nu se alle de gode tilbud på maskiner på side 7-8 i vores Åbent Hus Avis. Priserne er trykket helt i bund, og husk på, at Åbent Hus prisen kun er gældende til arrangementet d. 16 januar - så kom forbi og gør en god handel!

nyemaskiner abenthus vindmask

 

"Vi har ikke holdt Åbent Hus i Vinderup Maskinforretning i 3 år. Derfor synes vi nu, at det er på tide at afholde et ordentligt et af slagen for vores kunder. Vi har planlagt et stort Åbent Hus, hvor vi udstiller et stort udvalg af maskiner fra bl.a. CLAAS, Amazone, Hardi, Fliegl, Kuhn, VM Loader og mange mange flere.. Derudover har vi i anledningen lavet en avis, hvor man kan se alle de gode tilbud på nye og brugte maskiner. Vi håber, at opleve stor opbakning til arrangementet og glæder os til at tage imod de besøgende med smil og en lille forfriskning."
Jan Pedersen

Arrangementet afholdes i den sorte hal
på industrivej 1, 7830 vinderup.
MANDAG d. 16 januar 2017. kl 10.00 - 21.00.

 Har du endnu ikke læst vores Åbent Hus avis? Så kan du læse den nedenfor:

 

Vi glæder os til at se dig til en god dag i Vinderup!

Brugtemaskiner abenthus vindmask

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik