dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

AMAZONE introduceres i Vinderup

 VINDERUP MASKINFORRETNING A/S KONCENTRERER SIG OM AMAZONE I FREMTIDEN

Vinderup Maskinforretning A/S har indgået aftale med Brøns Group om at etablere Amazone i vores hovedafdeling i Vinderup. Et mangeårigt arbejde med Amazone i vores afdeling i Nykøbing har sikret os et gennemgående kendskab til netop dette produktprogram.

Samarbejdet mellem Vinderup Maskinforretning A/S og Brøns Group er påbegyndt pr 1. oktober 2016.

I Vinderup Maskinforretning A/S har vi specialister med mere end 20 års erfaring i jordbearbejdning og så-teknik. Med denne erfaring og det kvalitative produktprogram fra Amazone vil vi fortsat servicere vores trofaste kunder indenfor jordbearbejdning og så-teknik.

Skiftet er forårsaget af, at Väderstad endnu engang har valgt at skifte leverandører i det Midt- og Vestjyske. Det er derfor naturligt for Vinderup Maskinforretning A/S at introducere Amazones produktprogram i Vinderup. Vi har valgt at udvide samarbejdet med Amazone, fordi produktprogrammet består af professionelle maskiner, som passer godt til det danske landbrug.

Fortsat servicering af vores Väderstadkunder

Hos os sætter vi en stor ære i at opretholde de aftaler og samarbejder hvori vi indgår. Derfor vil vi også fortsat servicere og rådgive de af vores kunder, som kører med Väderstad produkter.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål om det nye samarbejde mellem Vinderup Maskinforretning A/S og Amazone/Brøns Group kan rettes til direktør Jan Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / tlf. 40 32 10 17

 

"I Vinderup Maskinforretning A/S går vi ikke på kompromis med kvalitet.
Vi ser frem til at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter fra Amazone kombineret med vores anerkendte service."
Direktør, Jan Pedersen

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik