dazh-CNenfrdeltnoruessvuk
  • Facebook
  • Instagram

Ny hjemmeside for Vinderup Maskinforretning A/S

Vi har i en længere periode arbejdet på at skabe en ny online platform for Vinderup Maskinforretning A/S. Nu er vi endelige i mål og vi glæder os til at interagere med vores kunder på en helt ny måde.

Vi har i de senere år udvidet geografisk og derfor var vores mål med den nye hjemmeside at skabe en fælles identitet for alle afdelinger af Vinderup Maskinforretning A/S.

På vores nye hjemmeside vil vi dele aktuelle nyheder med Jer, omkring hvad der sker i vores virksomhed, samt hvilke tiltag vi har indenfor de forskellige leverandører og produkter vi forhandler.

Du kan her på siden ligeledes orientere dig om, hvad vi har på lager af maskiner indenfor kategorierne nye, brugte og engromaskiner. Du kan også læse omkring vores historie og vores fortsatte mål indenfor det danske landbrugsmarked. Yderligere vil du altid kunne finde kontaktinformationer på netop den medarbejder du søger.

Husk også at følge os på de sociale medier – facebook / instagram og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vinderup Maskinforretnings nyhedsbrev vil blive udsendt lejlighedsvist med information omkring nyheder, events, kundeaftner og specialtilbud mm.  

Velkommen til det nye www.vindmask.dk !

dazh-CNenfrdeltnoruessvuk

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik